Thuis ProductenHet Kanaal van de temperatuurdesinfectie

24 duim Lcd 160cm het Kleurloze Kanaal van de Temperatuurdesinfectie

24 duim Lcd 160cm het Kleurloze Kanaal van de Temperatuurdesinfectie

  • 24 duim Lcd 160cm het Kleurloze Kanaal van de Temperatuurdesinfectie
  • 24 duim Lcd 160cm het Kleurloze Kanaal van de Temperatuurdesinfectie
24 duim Lcd 160cm het Kleurloze Kanaal van de Temperatuurdesinfectie
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: SHERVIN
Certificering: ce ,rohs, fcc
Modelnummer: Itmd-S1
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeksen
Prijs: 4000 usd -75000usd
Levertijd: binnen 5-7days na uw betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union
Levering vermogen: 500Sets/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Maximummacht: Standaardversie 600W LCD: 24 duim lcd
Hoge drukverstuiver: Three-point hoge drukatomisering Brede voltagevoeding: 110v-230v
Identificatiemethode: Infrarood gezicht, zichtbaar licht gezicht Productnaam: Het Kanaal van de temperatuurdesinfectie
Hoog licht:

160cm het Kanaal van de Temperatuurdesinfectie

,

160cm de Machine van de Temperatuurdesinfectie

,

Het kleurloze Kanaal van de Temperatuurdesinfectie

3years intelligente temperatuur die van de garantie de Multifunctionele standaardversie desinfectie geïntegreerde machine meten

 

Co. van de Shenzhen xinqichuang Technologie, Ltd hangt het ontwerpconcept aan van „brengt kiemen geen huis, maar terugkeert u een gezonde leefruimte“. Na verscheidene jaren van zorgvuldig onderzoek, lanceerde het deze „intelligente temperatuur metend desinfectiemachine voor volksgezondheidspreventie““.
Xin qichuang bepleit het gezondheidsconcept „het desinfecteren 10 seconden, geen spoor van kiemen“, en cultiveert goede hygiënegewoonten om goed gezondheid en familiegeluk te verzekeren!
De belangrijkste controle keurt Android-acht-kern systeem, de binoculaire erkenning van het camera nauwkeurige gezicht, infrarode de temperatuuropsporing van het laser levende lichaam, de desinfectie van de hoge druknevel goed, en het systeem van de informatieversie kan gezondheid en epidemische preventieinformatie in een globale cluster uitzenden, en geeft commerciële reclame vrij.


Het ontsmettingsmiddel van de voedselrang is kleurloos, geurloos, en niet-irriterend aan de huid, de ogen, en ademhalingsmucosa
①Één enkele mondelinge giftigheidstest (scherpe giftigheidstest) is normaal.

②Kies/herhaalde irritatietest, geen irritatie uit.

③De test van de oogirritatie, geen irritatie.

④Allergische reactietest, geen allergie.

⑤De test van het celvirus, verbiedt.

⑥De terugkeer naar plotselinge veranderingstest, verbiedt.
Nota: Testend agentschap (financieel) Voedsel, Landbouw en het Farmaceutische Centrum van de Veiligheidsevaluatie.

24 duim Lcd 160cm het Kleurloze Kanaal van de Temperatuurdesinfectie 0

De intelligente temperatuur die desinfectiemachine meten heeft vijf functies


De metingsfunctie van de menselijk lichaamstemperatuur. (De temperatuuropsporing op grote schaal van de niet-Contactbevolking)


De functie van de gezichtserkenning (het beheer van het openbare veiligheidsnet, toegangsbeheer en opkomstbeheer).


De desinfectiefunctie van de geheel lichaamsatomisering (de buiten werking gestelde bacteriëndesinfectie, het inactiveringstarief bacteriën van de lichaamsoppervlakte is 99,7%).


Somatosensory interactie (pret en vermaak).


De bevordering van de reclamemachine, wettelijke bevordering

 

Producteigenschappen en leveringsscenario's

 

1. Gebieden met dichte menigten: posten, wharfs, luchthavens, geschikte administratieve zalen, metroposten en ander gebieden, onderzoek van de overheidsinstantietemperatuur, volksgezondheidspreventie, desinfectie en epidemische preventie op openbare gebieden, netbeheer van openbare veiligheid, beheer van poorten, en publiciteit van wetten en verordeningen of PSAs.
2. Ondernemingen en instellingen, scholen, commerciële bureaugebouwen, die voor het onderzoek van de overheidsinstantietemperatuur, desinfectie en epidemische preventie op openbare gebieden, geïntegreerd toegangsbeheerbeheer, en opkomstbeheer worden gebruikt.
3. Het ziekenhuispoliklinieken, sociale gezondheidscentra, geïntegreerde commerciële complexen op grote schaal, bars KTV, hotels, die voor het onderzoek van de overheidsinstantietemperatuur worden gebruikt, volksgezondheidspreventie, desinfectie en epidemische preventie op openbare gebieden, netbeheer van openbare veiligheid, en commerciële reclame.
4. Publiek die activiteiten, conferentietrefpunten, competities op grote schaal, openbaar veiligheidsbeheer, volksgezondheidsdesinfectie en epidemische preventie, commerciële reclame verzamelen.

 

 

productnaam Intelligente temperatuur die desinfectiemachine meten
Productgrootte De grootte van de standaardversie is brede 64cm, snakken 40cm, en hoge 175cm
De externe dimensies van de luxeversie zijn brede 69cm, snakken 160cm en hoge 2025cm.
Maximummacht Standaardversie 600W
Luxeversie 800W
Bewerkerconfiguratie Android-acht-kern bewerker
LCD 24 duim lcd
Pixelcamera 1.3 miljoen infrarood gezicht, 3 miljoen zichtbaar licht gezicht (brede dynamisch)
Binoculaire gezichtserkenning Gezichtsopslag nummer 10.000 groepen, afstand 100cm van de gezichtserkenning
De infrarode opsporing van de lichaamstemperatuur Testafstand: 50cm100cm Temperatuurwaaier: 28-43℃ testnauwkeurigheid: ±0.2°
Neveldesinfectie Het dodenbacteriën van de hoge drukaërosol, sporen, virussen, paddestoelen, spirochaeten, enz. op de lichaamsoppervlakte
Hoge drukverstuiver Three-point hoge drukatomisering
Stemherinneringen De herinnering van de temperatuurstem en LCD snelle, lichte het alarmherinnering van de het schermvertoning
Brede voltagevoeding 110V-230V
Desinfecterende capaciteit Desinfecterende de tankcapaciteit van het capaciteitswater: 20L/400 mensen1l/20 mensen
Identificatiemethode Infrarood gezicht, zichtbaar licht gezicht
Netwerkinterface RJ45, RS232, Wiegand 26/34 output, relais
Toepasselijk milieu Het werk temperatuur: -20~55℃ het werk vochtigheid: 25~85%

 

 

De desinfecterende inleiding van de voedselrang

 

(1) vanuit het perspectief van het aard en generatiemechanisme van zwak zuurrijk hypochlorous zuur, zijn de zuurheid (een neutrale pH waarde) en de hoge redox zijn hoofdkenmerken, evenals zijn sterk sterilisatie en desinfectiemechanisme. Daarom zwak is de naam van zuur hypochlorous zuur (kenmerken + ingrediënten) meer aangewezen.
(2) vergeleken met andere desinfectieproducten, de sterilisatietijd die het sterilisatieeffect veroorzaakt is korter (SGS de inspectie kan E. coli, goudhoudende Stafylokok -, Pseudomonas - aeruginosa, Candida albicans, Aspergillus niger en andere bacteriën binnen 10 seconden elimineren), 5min het gemiddelde sterilisatietarief over 99% kan bereiken.
(3) de breed-spectrumsterilisatie kan alle pathogene micro-organismen (bacteriën, sporen, virussen, paddestoelen, spirochaeten, enz.) doden.
Makkelijk te gebruiken, klaar te gebruiken, geen voorbereiding, bron van zuiver water en natrium-chloride.
(4) kleurloos, smaakloos, niet-toxisch, onschadelijk, niet-irriterend aan de huid, de ogen, ademhalingsmucosa, geen giftige bijwerkingen, en geen verontreiniging aan het milieu
(5) het is niet corrosief en zal niet exploderen.

 

Kernconcurrentievoordeel
1. De speciale scènes helpen openbare dienstreclame uitzending te zijn, actief het preventieconcept bevorderen dat de preventie belangrijker is dan geneest, en integreert in mensen ' s het dagelijkse leven met de echte vrije desinfectiediensten, zodat iedereen het propere en propere kan uitgaan Naar huis gaan, in komende dagen, geen kwestie welk soort virus weer verschijnen of wanneer de epidemie waarschijnlijk zal, wij niet meer moeten paniek.

 

De gezondheidsdiensten en de gezondheidsconcepten die door de nieuwe Changcheng-Technologie worden gebracht zullen absoluut met ons in de nabije toekomst zijn. Iedereen in het leven zal de beschermer van de epidemische preventie van iedereen de gezondheid en zijn. Wij zullen daartoe constante inspanningen leveren en zullen er stellig van overtuigd zijn dat het kan worden bereikt!

 

2. De eerste binnenlandse onderneming om de vrije openbare desinfectiedienst te lanceren, die niet alleen aan de behoeften van gebruikers voldoet, maar ook voldoet aan de behoeften van opslag.

 

De commerciële reclame-inkomsten die door het eigen scherm van het apparaat worden geproduceerd dekken de investering en onderhoudskosten, en het kan ook interactief en gemakkelijk zijn om merkinvloed tot stand te brengen. Het effect van de Lihepubliciteit van woord van mond.


3. Het gebruikte ontsmettingsmiddel en de deodorant zijn voedselrang, die niet alleen een hoog inactiveringstarief heeft, maar ook zijn absoluut veilig. De aromaagent wordt geproduceerd door een exclusief geheim recept, dat allerlei eigenaardige geuren kan verwijderen en de meeste kiemen doden binnen een paar seconden.

 

Het effect is duidelijk, en er is geen kwaad aan menselijke huid en ademhalingskanaal. Deze technologie leidt in eigen land en uniek.

Contactgegevens
Shenzhen Shervin Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Sherlock

Tel.: +8615724094121

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: de industriële park.shiyan stad van de steenberg. bao'an districts.shenzhen stad China

Factory Adres:de industriële park.shiyan stad van de steenberg. bao'an districts.shenzhen stad China